Книги » Новинки » Солодкий смак сльози або, Тепер я знаю що живу...
Солодкий смак сльози або, Тепер я знаю що живу...
Fb2

Книга Солодкий смак сльози або, Тепер я знаю що живу... Наталія Дурунда скачать fb2

Назва: Електронна книга Солодкий смак сльози або, Тепер я знаю що живу...
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 147
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Солодкий смак сльози або, Тепер я знаю що живу... fb2

Короткий зміст книги Солодкий смак сльози або, Тепер я знаю що живу... - Наталія Дурунда

Закономірним вважається, що сорок років — це межа, за якою для одинокої незаміжньої жінки, як правило, немає щасливого майбутнього. Проте ця повість ламає подібні стереотипи. Зовсім несподівано у житті Майї Власової з’являється те саме довгоочікуване кохання… То незвичайний чоловік: у ньому наче поєднані ніжність і твердість, пристрасть і самовідречення.
Трохи згодом Майя знайомиться з рідним братом коханого. Як виявиться, це той самий симпатичний турист із Домінікани, який подарував жінці райський відпочинок…
Що чекає на головну героїню, коли розкриється правда: щасливе майбутнє чи знову нестерпна самотність? На сторінці ви можете завантажити книгу Солодкий смак сльози або, Тепер я знаю що живу... в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Солодкий смак сльози або, Тепер я знаю що живу... належить до жанру Любовний роман. Електронна книга автора Наталія Дурунда повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Солодкий смак сльози або, Тепер я знаю що живу... - Наталія Дурунда
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
10 вересня 2024 20:55
Книга Наталії Дурунди "Солодкий смак сльози або, Тепер я знаю, що живу..." вражає глибоким емоційним наповненням та щирістю. Авторка майстерно проводить читача через складні, але важливі життєві переживання, залишаючи незабутнє враження. Ця історія надихає цінувати кожен момент життя та знаходити силу в слабкості.
Правовласникам