Книги » Новинки » Дарована весна, або відьма за призначенням
Дарована весна, або відьма за призначенням
Fb2

Книга Дарована весна, або відьма за призначенням Наталія Довгопол скачать fb2

Назва: Електронна книга Дарована весна, або відьма за призначенням
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 278
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Дарована весна, або відьма за призначенням fb2

Короткий зміст книги Дарована весна, або відьма за призначенням - Наталія Довгопол

Дар може обернутися прокляттям, якщо не знаєш, як ним користуватися. Підлітком Рута не хотіла прийняти свою відьомську силу та поплатилася за це смертю матері. Відтоді вона оселилася самітницею на березі Десни, давши обітницю зцілювати людей своїми чарами, не коячи жодного зла. Проте однієї весни все змінилося, коли до свого поліського маєтку повернувся з Франції кволий панич Олесь Чернецький.
Цей роман перенесе читача у XVII сторіччя, коли древні чари існували пліч-о-пліч із християнською вірою, а кохання та честь важили більше, ніж життя. На сторінці ви можете завантажити книгу Дарована весна, або відьма за призначенням в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дарована весна, або відьма за призначенням належить до жанру Історичне фентезі. Електронна книга автора Наталія Довгопол повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дарована весна, або відьма за призначенням - Наталія Довгопол
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
10 вересня 2024 22:55
"Дарована весна, або відьма за призначенням" Наталії Довгопол вражає своїм магічним стилем і глибокими переживаннями героїні. Книга майстерно поєднує елементи фентезі з реаліями життя, запрошуючи читача в захопливу подорож самопізнання та відкриття власної сили. Рекомендується всім, хто любить історії про відвагу та любов!
Правовласникам