Книги » Новинки » Помста Перса Дарія, або Скіфо-перська війна
Помста Перса Дарія, або Скіфо-перська війна
Fb2

Книга Помста Перса Дарія, або Скіфо-перська війна Лідія Гулько скачать fb2

Назва: Електронна книга Помста Перса Дарія, або Скіфо-перська війна
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 249
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Помста Перса Дарія, або Скіфо-перська війна fb2

Короткий зміст книги Помста Перса Дарія, або Скіфо-перська війна - Лідія Гулько

Друже, назва книжки підказує, які саме історичні події лежать у її основі. Про скіфо-перську війну вивчають не лише у школі. З її уроками знайомлять курсантів у військових закладах. Але та інформація суха й цілеспрямована. Маєш нагоду послухати розповідь свого сучасника Мишка, який переміщався в той час і в ті місця. Більше того, Мишко дружив із Ксерксом, сином Дарія Першого. Мишко надзвичайно допитливий хлопчик. Він помітив і засоби письма скіфів та персів. Хіба тобі не цікаво знати, на чому писали ті й ті, адже папір тоді ще не виливати. Щоправда, про предметний лист скіфів у вигляді мертвої миші, жаби, пташки та стріл ти знаєш. Але це примітивний спосіб передачі інформації. Писали в ті часи і знаками. Але якими?
Для допитливих читачів від 12 років, що закохані в історію рідної землі. На сторінці ви можете завантажити книгу Помста Перса Дарія, або Скіфо-перська війна в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Помста Перса Дарія, або Скіфо-перська війна належить до жанру Книги з історії для дітей. Електронна книга автора Лідія Гулько повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Помста Перса Дарія, або Скіфо-перська війна - Лідія Гулько
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
10 вересня 2024 23:55
Книга "Помста Перса Дарія, або Скіфо-перська війна" Лідії Гулько вражає глибоким аналізом історичних подій та яскравими персонажами. Авторка вміло поєднує факти з художніми елементами, що робить читання захоплюючим і пізнавальним. Рекомендую всім, хто цікавиться давньою історією та епічними конфліктами.
Правовласникам