Книги » Новинки » Зіркоходи
Зіркоходи
Fb2

Книга Зіркоходи Віталій Геник скачать fb2

Назва: Електронна книга Зіркоходи
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 99
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Зіркоходи fb2

Короткий зміст книги Зіркоходи - Віталій Геник

Вони — зіркоходи. Першопрохідці міжзоряних шляхів. Першовідкривачі невідомих світів, химерних і незрозумілих людині. Вони першими стикаються з таємницями космосу й чужих планет. Намагаються розгадати заплутані загадки незнайомого життя. Віднайти в мертвих безкраях Галактики іскри іншого розуму.
А десь там, за сотні парсеків, лине навколо Сонця Земля. Зелені ліси й жовті пустелі, блакитні льоди й смарагдові океанські простори, білі шапки гір та зелені обруси степів. Рідні й кохані люди. Дім. Батьківщина.
Задля всього цього вони відходять у космічний холод і невідомість. Терплять скруту й смертельні небезпеки. Повсякчас ризикують життям. І повертаються — з усвідомленням, що їх чекають, що їхніх нових знань потребують, що без них не буде поступу людства.
Вони — зіркоходи. Ця оповідь — скупа ілюстрація їхнього суворого повсякдення. На сторінці ви можете завантажити книгу Зіркоходи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Зіркоходи належить до жанру Космічна фантастика. Електронна книга автора Віталій Геник повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Зіркоходи - Віталій Геник
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
11 вересня 2024 02:44
"Зіркоходи" Віталія Генка вражають глибоким змістом і оригінальним стилем. Автор майстерно поєднує філософські роздуми з емоційною наповненість, створюючи унікальний світ, який змушує замислитися над важливими питаннями життя. Це читання залишає після себе відчуття натхнення та бажання досліджувати невідоме.
Правовласникам