Книги » Новинки » Одного разу в Лозовому
Одного разу в Лозовому
Fb2

Книга Одного разу в Лозовому Едуард Богуш скачать fb2

Назва: Електронна книга Одного разу в Лозовому
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 204
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Одного разу в Лозовому fb2

Короткий зміст книги Одного разу в Лозовому - Едуард Богуш

У центрі роману так званий «перший хлопець на селі» Василь Шибко, на прізвисько Шибеник. Василь створює навколо себе щось на кшталт козацького осередку і, маючи військовий досвід війни в Афганістані, дає відсіч міським бандитам, які обклали маковою та конопляною даниною усі навколишні села. Захистивши односельців, Василь непомітно для себе стає єдиною реально діючою владою, якою колись були на селі козацькі сотники.
Усяка влада розтліває людину. Не уник цього і Василь. Не всім встановлений Василем порядок був до вподоби і дехто схотів, усунувши отамана, стати до влади. Підступ, зрада і от Василь, тікаючи від судової справи, покидає рідні місця, аж на далекі десять років.
Але ці події були тільки зав’язкою, основна драматургія почалась після повернення отамана до рідної оселі. На сторінці ви можете завантажити книгу Одного разу в Лозовому в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Одного разу в Лозовому належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Едуард Богуш повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Одного разу в Лозовому - Едуард Богуш
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
11 вересня 2024 05:22
"Одного разу в Лозовому" Едуарда Богуша – це захоплююча історія, що підносить читача у світ глибоких емоцій і яскравих персонажів. Автор майстерно передає атмосферу повсякденного життя, перетворюючи звичайні події на справжнє мистецтво оповіді. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує щирість і глибину в літературі.
Правовласникам