Книги » Новинки » Громадянин
Громадянин
Fb2

Книга Громадянин Сергій Залевський скачать fb2

Назва: Електронна книга Громадянин
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 382
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Громадянин fb2

Короткий зміст книги Громадянин - Сергій Залевський

Технолог Макс втікає від рабовласників в іншу частину простору, де немає поняття рабства. Захопивши невеликий корабель і трохи цінної сировини, він безстрашно вирушає в поодиноку подорож через дикий космос до свободи і нового життя.
Дорогою герой натрапляє на мертвий корабель древньої раси, де отримує таємничий подарунок, цінність якого йому належить ще дізнатися. Досягнувши вільних світів, Макс стає повноправним і забезпеченим громадянином Співдружності. На щастя, тут мешкають такі ж люди, як і він, з тією невеликою різницею, що місцева цивілізація пішла у своєму розвитку на декілька тисячоліть вперед. Технолог уживається в нове суспільство, попутно потрапляючи в різні ситуації, в одній з яких знайомиться зі своєю майбутньою супутницею життя… На сторінці ви можете завантажити книгу Громадянин в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Громадянин належить до жанру Космічна фантастика. Електронна книга автора Сергій Залевський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Громадянин - Сергій Залевський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
11 вересня 2024 10:11
"Громадянин" Сергія Залевського - це потужний соціальний роман, який глибоко занурює читача в проблеми сучасного суспільства. Автор майстерно поєднує емоційні переживання героїв з актуальними темами, змушуючи нас переосмислити власну ідентичність та роль у світі. Книга залишає після себе важливі запитання, які залишаються актуальними для кожного з нас.
Правовласникам