Книги » Новинки » На високій полонині. Нові часи
На високій полонині. Нові часи
Fb2

Книга На високій полонині. Нові часи Станіслав Вінценз скачать fb2

Назва: Електронна книга На високій полонині. Нові часи
ISBN: 978-966-03-8345-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать На високій полонині. Нові часи fb2

Короткий зміст книги На високій полонині. Нові часи - Станіслав Вінценз

Роман «На високій полонині» — головний твір життя Станіслава Вінценза (1888—1971), польського письменника, філософа, гуманіста. Це друга книга багатотомної епопеї про Гуцульщину, де зібрано величезний етнографічний матеріал про побут, звичаї, духовну культуру гуцулів. У книжці переплітаються різні жанри: то вона звучить як поетична проза, то як етнографічний нарис, легенда, публіцистика.
Дія роману відбувається наприкінці XIX століття. У трьох части­нах — «Джерела», «Рубачі», «Весняні во­ди» — розгортається багато­кольорова мозаїка з гуцуль­сь­­ких обрядів, щоденних клопотів, характерів героїв. На сторінці ви можете завантажити книгу На високій полонині. Нові часи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання На високій полонині. Нові часи належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Станіслав Вінценз повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу На високій полонині. Нові часи - Станіслав Вінценз
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
11 вересня 2024 12:55
"На високій полонині. Нові часи" Станіслава Вінценза – це витончена та чуттєва прозова робота, яка переносить читача в атмосферу карпатських гір, наповнену глибинними роздумами про природу, людські стосунки та зміни в суспільстві. Автор вражає майстерністю опису пейзажів і психологічною точністю, що дозволяє зануритися у світ, де традиції й сучасність переплітаються в неповторний спосіб. Ця книга залишає по собі відчуття спокою і натхнення, викликаючи бажання замислитися про власне місце у світі.
Правовласникам