Книги » Новинки » Янголи не сплять
Янголи не сплять
Fb2

Книга Янголи не сплять Оксана Калина скачать fb2

Назва: Електронна книга Янголи не сплять
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Янголи не сплять fb2

Короткий зміст книги Янголи не сплять - Оксана Калина

… Жив був собі Сашко. І на тридцять п’ятому році життя, яке до того часу перевернулось шкереберть, в тому числі і стараннями самого Сашка, котрий ось уже два роки вживав оковиту, не просихаючи, сталась з ним дивна історія. В закинутій конторі, яка колись числилась за колишнім радгоспом і куди він подався на пошуки привида Степана, зустрілись йому дивні жінка й чоловік. Спочатку він прийняв їх за бомжів. І ось тут розпочалося найцікавіше…і найстрашніше…
Гумористична, іронічна, філософська, місцями сумна повість Оксани Калини «Янголи не сплять» — про найважливіше, з чим стикається кожен — вибір життєвого шляху, безсмертну людську душу і, звичайно, про кохання. На сторінці ви можете завантажити книгу Янголи не сплять в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Янголи не сплять належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Оксана Калина повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Янголи не сплять - Оксана Калина
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
11 вересня 2024 13:33
"Янголи не сплять" Оксани Калини вражають глибиною емоцій та тонкістю психологічних портретів персонажів. Авторка майстерно переплітає реальність і фантазію, відкриваючи читачеві світ, де надія та біль йдуть поруч. Ця книга залишає після себе незабутнє враження і спонукає до роздумів про сенс життя.
Правовласникам