Книги » Новинки » Зодчий із пекла
Зодчий із пекла
Fb2

Книга Зодчий із пекла Світлана Горбань, Наталя Лапіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Зодчий із пекла
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Зодчий із пекла fb2

Короткий зміст книги Зодчий із пекла - Світлана Горбань, Наталя Лапіна

Низка загадкових подій та вбивств приголомшили мешканців старовинного палацу, збудованого за проектом відомого українського архітектора. Невже у вир життя втрутилися містичні сили, як у англійських замках з привидами? Це хитромудре павутиння починає розплутувати розумний та завзятий детектив Кінчев.
Роман вражає психологізмом і точністю соціального аналізу дійсності. На сторінці ви можете завантажити книгу Зодчий із пекла в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Зодчий із пекла належить до жанру Містичний детектив. Електронна книга автора Світлана Горбань, Наталя Лапіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Зодчий із пекла - Світлана Горбань, Наталя Лапіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
11 вересня 2024 13:55
«Зодчий із пекла» Світлани Горбань та Наталії Лапіної — це захоплююча та інтригуюча книга, яка майстерно поєднує елементи трилера та психологічної драми. Автори вмілo занурюють читача у світ темряви та людських пристрастей, змушуючи задуматися над питаннями моралі та вибору. Ця історія залишає по собі глибокий слід і не відпускає навіть після останньої сторінки.
Правовласникам