Книги » Новинки » Вишиванка - вишиваночка
Вишиванка - вишиваночка
Fb2

Книга Вишиванка - вишиваночка Олена Федорова скачать fb2

Назва: Електронна книга Вишиванка - вишиваночка
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Вишиванка - вишиваночка fb2

Короткий зміст книги Вишиванка - вишиваночка - Олена Федорова

Студенти Даріуш та Бьянка закохуються і будують грандіозні плани на майбутнє. Однак зненацька Даріуш дізнається про невиліковну хворобу. Майже втративши надію на порятунок коханого, Бьянка знайомиться із довгожителькою-чаклункою Світаною, котра навчає дівчину мистецтва чаклування за допомогою вишивки.
Закінчивши вишивання сорочок, Бьянка сподівається, що коханому поліпшає. Проте неодмінною умовою одужання є одночасне носіння вишиванок закоханими. Раптом вишиванка дівчини зникає… На сторінці ви можете завантажити книгу Вишиванка - вишиваночка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вишиванка - вишиваночка належить до жанру Містичний трилер. Електронна книга автора Олена Федорова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вишиванка - вишиваночка - Олена Федорова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
11 вересня 2024 14:00
Книга "Вишиванка - вишиваночка" Олени Федорової вражає своєю чуттєвою простотою та глибиною. Автор майстерно поєднує традиції української вишивки з сучасними темами, що робить читання не лише приємним, а й пізнавальним. Ця книга стане справжньою знахідкою для всіх, хто цінує культуру та мистецтво України.
Правовласникам