Книги » Новинки » Листи до полковника
Листи до полковника
Fb2

Книга Листи до полковника Яна Дубинянська скачать fb2

Назва: Електронна книга Листи до полковника
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Листи до полковника fb2

Короткий зміст книги Листи до полковника - Яна Дубинянська

Смерть Ніколаса Роверти, або ж Лілового полковника, колишнього диктатора екзотичної держави, який останні двадцять років прожив інкогніто у чужій країні, несподівано набуває розголосу. Метушаться журналісти. Непокояться спецслужби. Активізується таємна міжнародна організація під назвою «Структура». Усім їм треба щось одне — від неї, його дочки, сорокарічної вчительки літератури Єви Миколаївни Анчарової.
Колись Ліловий полковник володів цілим паралельним світом на ймення Зріз. Там, у дивному і первісному Зрізі, він ховав від ворогів і від життя свою доньку, принцесу Еву Роверту. Там вона зустріла і втратила своє щастя. Звідти писала батькові відчайдушні листи, що поступово стали її інтимним щоденником.
Нині Зріз — дорогий і модний курорт, де все тепер по-іншому. Та всупереч класичній настанові «ніколи не вертатися до колишніх місць», вона вирушає туди, щоб з'ясувати обставини батькової смерті, врятувати його спадщину від численних претендентів, і віднайти себе. На сторінці ви можете завантажити книгу Листи до полковника в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Листи до полковника належить до жанру Альтернативна історія. Електронна книга автора Яна Дубинянська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Листи до полковника - Яна Дубинянська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
11 вересня 2024 16:11
"Листи до полковника" Яни Дубинянської - це глибока й зворушлива історія, що вражає емоційною щирістю та безпосередністю. Авторка майстерно передає переживання героїв, змушуючи читача задуматися про любов, втрати та сенс життя. Ця книга залишає після себе відчуття невимовної близькості до персонажів і їхніх переживань.
Правовласникам