Книги » Новинки » Фінал новорічної п'єси
Фінал новорічної п'єси
Fb2

Книга Фінал новорічної п'єси Яна Дубинянська скачать fb2

Назва: Електронна книга Фінал новорічної п'єси
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Фінал новорічної п'єси fb2

Короткий зміст книги Фінал новорічної п'єси - Яна Дубинянська

Якщо хтось узявся здійснити абсолютно всі мрії людини — починаючи з дитинства — ця людина отримує зовсім іншу долю. Красива й самотня журналістка маленької газети прокидається кінозіркою і дружиною ідеального чоловіка-продюсера. А пересічний менеджер, який після весілля лишив позаду донжуанську молодість, стає морським офіцером, чарівним, хвацьким і, зрозуміло, неодруженим.
Чи захочуть вони повернути змінені долі назад? Чи є в житті щось більш важливе й цінне за здійснені мрії? А тим часом троє драматургів-співавторів пишуть п’єсу — це заради неї перевернуті чужі долі. Адже творчість фантастична сама по собі — але тільки життя здатне підказати, яким буде фінал. На сторінці ви можете завантажити книгу Фінал новорічної п'єси в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Фінал новорічної п'єси належить до жанру Любовний роман. Електронна книга автора Яна Дубинянська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Фінал новорічної п'єси - Яна Дубинянська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
11 вересня 2024 17:00
"Фінал новорічної п'єси" Яни Дубинянської – це захоплююча історія, що наповнена магією свята та емоційними переживаннями героїв. Авторка вміло поєднує елементи драми і комедії, створюючи атмосферу тепла і надії. Книга дарує читачеві чудовий настрій і змушує замислитися про справжні цінності в житті.
Правовласникам