Книги » Новинки » Сімейні узи
Сімейні узи
Fb2

Книга Сімейні узи Кларісе Ліспектор скачать fb2

Назва: Електронна книга Сімейні узи
ISBN: 978-617-7192-87-8
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Сімейні узи fb2

Короткий зміст книги Сімейні узи - Кларісе Ліспектор

«Сімейні узи» Кларісе Ліспектор — збірка малої прози, що складається з тринадцяти новел. Кожна історія оприявнює невидимі й спонтанні порухи людського єства, які визначають стратегію поведінки або напрям розмови.
Книжка, у якій показано нестабільність людської психіки, її вразливість, підступність і травмованість; людська натура — багатовимірний і неоднозначний феномен, її вчинки неможливо передбачити й від них неможливо убезпечити себе.
Українською мовою збірку малої прози перекладено вперше. На сторінці ви можете завантажити книгу Сімейні узи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сімейні узи належить до жанру Книги оповідання та короткі історії. Електронна книга автора Кларісе Ліспектор повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сімейні узи - Кларісе Ліспектор
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
11 вересня 2024 17:33
"Сімейні узи" Клариси Ліспектор вражає глибиною психологічного аналізу та емоційною напруженістю. Авторка майстерно досліджує складні стосунки між членами родини, розкриваючи їхні внутрішні переживання та конфлікти. Ця книга залишає після себе відчуття роздумів про природу любові і прив’язаності.
Правовласникам