Книги » Новинки » Пролегомени до кожної майбутньої метафізики, яка може постати, як наука
Пролегомени до кожної майбутньої метафізики, яка може постати, як наука
Fb2

Книга Пролегомени до кожної майбутньої метафізики, яка може постати, як наука Іммануїл Кант скачать fb2

Назва: Електронна книга Пролегомени до кожної майбутньої метафізики, яка може постати, як наука
ISBN: 978-966-03-8074-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Prolegomena zu einer jeden kunftigen Metaphysik, die als Wissenschaft wird auftreten konnen
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Пролегомени до кожної майбутньої метафізики, яка може постати, як наука fb2

Короткий зміст книги Пролегомени до кожної майбутньої метафізики, яка може постати, як наука - Іммануїл Кант

У невеликому за обсягом творі «Пролегомени» видатний німецький філософ І. Кант (1724—1804) пропонує дороговказ для побудови нової, наукової метафізики, що базується на принципах критицизму. Книга стане в нагоді не лише професійним філософам і фахівцям-науковцям, а й усім, хто виявляє інтерес до ґрунтовного вивчення і засвоєння непроминальної думки одного з чільних мислителів західноєвропейського філософування.
Цей том серії «Бібліотека класичної світової наукової думки» містить український переклад твору видатного німецького філософа Імануеля Канта «Пролегомени до кожної майбутньої метафізики, яка може постати як наука». Ми пропонуємо увазі читача дуже важливий твір засновника трансцендентальної філософії, у якому він у стислому вигляді викладає головні ідеї своєї філософської системи. Опубліковані між першим і другим виданням «Критики чистого розуму» «Пролегомени» не лише постають своє­рідним авторським вступом до будови «критичної філософії», а й вирізняються низкою оригінальних рис. Насамперед це стосується проблеми наукового характеру метафізики, рішучій опозиції щодо філософії «здорового глузду», а також експліцитному формулюванню відомого питання «Як можливі синтетичні судження a priori?». Це останнє питання справило вирішальний вплив на розвиток усієї філософії після Канта і залишається визначальним аж до сьогодення. На сторінці ви можете завантажити книгу Пролегомени до кожної майбутньої метафізики, яка може постати, як наука в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пролегомени до кожної майбутньої метафізики, яка може постати, як наука належить до жанру Філософія природи. Метафізика. Електронна книга автора Іммануїл Кант повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пролегомени до кожної майбутньої метафізики, яка може постати, як наука - Іммануїл Кант
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
11 вересня 2024 22:55
"Пролегомени до кожної майбутньої метафізики, яка може постати, як наука" Іммануїла Канта — це глибоке і вражаюче дослідження основ метафізики, яке закладає фундамент для розуміння людського пізнання. Кант майстерно поєднує складні філософські концепції з чіткими аргументаціями, що робить його ідеї доступними для ширшого кола читачів. Ця книга стає важливим кроком у вивченні меж і можливостей людського розуму, відкриваючи нові горизонти для філософської думки.
Правовласникам