Книги » Новинки » Йдучи дорогами життя…
Йдучи дорогами життя…
Fb2

Книга Йдучи дорогами життя… Олександр Афонін скачать fb2

Назва: Електронна книга Йдучи дорогами життя…
ISBN: 978-966-03-8165-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Йдучи дорогами життя… fb2

Короткий зміст книги Йдучи дорогами життя… - Олександр Афонін

Олександр Афонін — людина, відома в Україні своїми науковими статтями та полемічними публікаціями, в яких розглядається роль книги у формуванні людської особистості, стосунки української влади й книжкового середовища. Водночас він є автором шести збірок поезій, що вийшли друком у видавництві «Фоліо» та отримали схвальну оцінку читачів.
Олександр Афонін не пише вірші, він живе віршами. Викликає здивування, як у прозі нашого буття, серед тієї непростої і проблемної щоденної роботи, яку він виконує як президент Української асоціації видавців і книгорозповсюджувачів, йому вдається відшукати поетичне слово, щоб описати свої по-юнацьки щирі відчуття такого мінливого і такого неосяжного світу природи і людей. Читаючи його поезію, мимоволі починаєш дивитися на світ його очима і перейматися його емоціями. Мабуть, тому поціновувачі поетичних творів Олександра Афоніна сприймають його поезію як духовні ліки від буденності життя. На сторінці ви можете завантажити книгу Йдучи дорогами життя… в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Йдучи дорогами життя… належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Олександр Афонін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Йдучи дорогами життя… - Олександр Афонін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
11 вересня 2024 23:55
Книга Олександра Афоніна "Йдучи дорогами життя…" вражає глибиною роздумів і щирістю викладу. Автор майстерно поєднує особистий досвід з універсальними життєвими істинами, що робить твір повчальним і надихаючим. Це справжній путівник для тих, хто прагне зрозуміти себе та знайти свій шлях у цьому складному світі.
Правовласникам