Книги » Новинки » Манускрипт з вулиці Руської. Том 7
Манускрипт з вулиці Руської. Том 7
Fb2

Книга Манускрипт з вулиці Руської. Том 7 Роман Іваничук скачать fb2

Назва: Електронна книга Манускрипт з вулиці Руської. Том 7
ISBN: 978-966-03-8166-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Манускрипт з вулиці Руської. Том 7 fb2

Короткий зміст книги Манускрипт з вулиці Руської. Том 7 - Роман Іваничук

Роман Іваничук (1929—2016) — відомий український письменник, лауреат багатьох літературних премій, серед яких Національна премія України ім. Т. Шевченка та інші. У його творчому доробку близько двадцяти історичних романів, якими письменник заповнює білі плями в нашій історії. І він не обмежується лише зображенням тих чи інших подій минулого, а визначає багато проблем, які хвилюють наших сучасників.
За роман «Манускрипт з вулиці Руської» (1979) Р. Іваничук отримав премію ім. А. Головка. Змалювавши у цьому творі в яскравих подробицях картини міського життя кінця ХVІ — початку ХVІІ століть, автор воскрешає перед читачем середньовічний Львів, Львів періоду перших братських шкіл, в яких зароджувалися ідеї визвольної війни майбутньої Хмельниччини. На сторінці ви можете завантажити книгу Манускрипт з вулиці Руської. Том 7 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Манускрипт з вулиці Руської. Том 7 належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Роман Іваничук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Манускрипт з вулиці Руської. Том 7 - Роман Іваничук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
12 вересня 2024 00:44
"Манускрипт з вулиці Руської. Том 7" Романа Іваничука — це захоплююче продовження історії, що глибоко занурює читача в атмосферу української культури та історії. Автор майстерно поєднує реальні події з художнім вимислом, створюючи неповторну атмосферу, яка вражає своєю емоційною насиченістю. Цей том є яскравим свідченням таланту Іваничука та його вміння передавати дух епохи.
Правовласникам