Книги » Новинки » Вбивство на вулиці Морг
Вбивство на вулиці Морг
Fb2

Книга Вбивство на вулиці Морг Едгар Аллан По скачать fb2

Назва: Електронна книга Вбивство на вулиці Морг
ISBN: 978-966-03-8140-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Вбивство на вулиці Морг fb2

Короткий зміст книги Вбивство на вулиці Морг - Едгар Аллан По

Ім’я Едгара Аллана По (1809—1849) — американського письмен­ника-романтика, поета, драматурга і критика, майстра короткого оповідання і засновника детективу — відомо в усьому світі. Оповідання «Вбивство на вулиці Морг» вважають першим детективним твором в історії літератури.
Огюст Дюпен, молодий чоловік, який має надзвичайні аналітичні здібності, розслідує жорстоке й загадкове вбивство двох жінок — матері та доньки, скоєні у Парижі, в будинку на вулиці Морг.
Також до видання увійшли оповідання «Метценгерштайн», «Береніка», «Не закладайся з чортом на власну голову» та інші, в яких яскраво розкрився непересічний талант Е. А. По. На сторінці ви можете завантажити книгу Вбивство на вулиці Морг в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вбивство на вулиці Морг належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Едгар Аллан По повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вбивство на вулиці Морг - Едгар Аллан По
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
12 вересня 2024 01:44
«Вбивство на вулиці Морг» Едгара Аллана По — це захоплюючий детективний роман, який вражає своєю майстерною побудовою сюжету та глибоким психологізмом. По вдало поєднує елементи жаху і розгадки загадки, ставлячи читача в позицію детектива. Ця історія не лише закладає основи жанру детективу, а й демонструє геніальність автора у створенні незабутніх персонажів і атмосферних сцен.
Правовласникам