Книги » Новинки » Поміж ворогами
Поміж ворогами
Fb2

Книга Поміж ворогами Іван Нечуй-Левицький скачать fb2

Назва: Електронна книга Поміж ворогами
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Поміж ворогами fb2

Короткий зміст книги Поміж ворогами - Іван Нечуй-Левицький

В історії української реалістичної літератури творчість Івана Нечуя-Левицького займає визначне місце. Відомо, що розвиток художньої прози і, зокрема, великих епічних жанрів — повісті й роману — є важливим етапом формування національного мистецтва слова. Вийшовши на українську літературну ниву, Нечуй-Левицький блискуче розвинув зміст і форму невеличкого оповідання і дав перші зразки реалістичного романного жанру з сучасного життя.
Повість «Поміж ворогами» належить до пізнього етапу творчості Нечуя-Левицького. Незважаючи на те, що твір не дістав великого визнання, він заслуговує на увагу, адже навіть серйозний читач буде посміхатися, читаючи іронічні оповіді про «благочестивих» представників духівництва. На сторінці ви можете завантажити книгу Поміж ворогами в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Поміж ворогами належить до жанру Гумор і сатира. Електронна книга автора Іван Нечуй-Левицький повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Поміж ворогами - Іван Нечуй-Левицький
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
12 вересня 2024 10:33
"Поміж ворогами" Івана Нечуя-Левицького вражає глибоким психологізмом персонажів та яскравими описами соціальних реалій свого часу. Автор майстерно зображує конфлікти та внутрішні переживання героїв, дозволяючи читачеві відчути атмосферу епохи. Це справжній литертурний шедевр, що залишає слід у серці.
Правовласникам