Книги » Новинки » Немовля-малеча-підліток. Мудрі формули виховання
Немовля-малеча-підліток. Мудрі формули виховання
Fb2

Книга Немовля-малеча-підліток. Мудрі формули виховання Лариса Шрагіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Немовля-малеча-підліток. Мудрі формули виховання
ISBN: 978-966-2665-92-5
Мова: Українська
Видавництво: Брайт Букс
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Немовля-малеча-підліток. Мудрі формули виховання fb2

Короткий зміст книги Немовля-малеча-підліток. Мудрі формули виховання - Лариса Шрагіна

Виховання дітей – непросте завдання, і за помилки часто доводиться розплачуватися надто дорого. Щоби зрозуміти свою дитину, ви мусите навчитися розуміти її психологію, те, як вона мислить і що відчуває. А всі ж вони такі різні...
Якою творчою формулою виховання скористатися, щоб із кожної непростої ситуації від народження і аж до підліткового віку знайти вихід, як не схибити й вибудувати гармонійні стосунки з вашою найріднішою малечею – саме про це і йдеться в цій книжці. На сторінці ви можете завантажити книгу Немовля-малеча-підліток. Мудрі формули виховання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Немовля-малеча-підліток. Мудрі формули виховання належить до жанру Виховання і педагогіка. Психологія для батьків. Електронна книга автора Лариса Шрагіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Немовля-малеча-підліток. Мудрі формули виховання - Лариса Шрагіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
12 вересня 2024 15:00
Книга Лариси Шрагіної "Немовля-малеча-підліток. Мудрі формули виховання" є справжнім посібником для батьків, які прагнуть зрозуміти етапи розвитку своїх дітей і знайти ефективні підходи до виховання. Автор майстерно поєднує наукові знання з практичними порадами, що робить її читання корисним і надихаючим. Рекомендую всім, хто бажає виховати щасливу і гармонійну особистість!
Правовласникам