Книги » Новинки » Фавст
Фавст
Fb2

Книга Фавст Григорій Косинка скачать fb2

Назва: Електронна книга Фавст
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Фавст fb2

Короткий зміст книги Фавст - Григорій Косинка

«Фавст» Григорія Косинки — оповідання про нелегкий життєвий шлях головного герою Прокопа Конюшини. Він, подібно до Фауста Гете, шукав істини на шляхах революції і загинув у цій боротьбі, покладаючи надії на молоде покоління. Твір є обов’язковою частиною шкільної програми.
Григорій Косинка — український письменник, автор численних прозових творів на актуальну політичну тематику. На сторінці ви можете завантажити книгу Фавст в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Фавст належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Григорій Косинка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Фавст - Григорій Косинка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
12 вересня 2024 16:22
"Фавст" Григорія Косинки — це глибокий психологічний роман, який майстерно досліджує теми амбіцій, моральних виборів і наслідків людських вчинків. Автор вражає своєю мовою та здатністю створювати живі образи, змушуючи читача замислитися над вічними питаннями буття. Це твір, який залишає після себе сильне емоційне враження і спонукає до роздумів.
Правовласникам