Книги » Новинки » Самум
Самум
Fb2

Книга Самум Сергій Дяченко, Марина Дяченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Самум
ISBN: 978-966- 03-8024-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Самум fb2

Короткий зміст книги Самум - Сергій Дяченко, Марина Дяченко

Вона — сучасна відьма-авантюристка, ворожить і знімає причину та вроки, проте вірить тільки в гроші. Він — демон, що вселився в неї. Вона — одержима. Він — жорстокий хазяїн. Двоє ненавидять одне одного і пов’язані спільною місією. Варто хоч раз помилитися, спізнитися, схибити — і відьма, і демон опиняться в пеклі. Однак у такій важкій справі помилка – це тільки справа часу...
До нової книжки Марини та Сергія Дяченків, крім роману «Одержима», увійшли нові повісті та оповідання: «Електрик», «Самум», «Хрущ». На сторінці ви можете завантажити книгу Самум в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Самум належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Сергій Дяченко, Марина Дяченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Самум - Сергій Дяченко, Марина Дяченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
13 вересня 2024 00:22
"Самум" Сергія та Марини Дяченків вражає глибоким психологізмом і неймовірною атмосферою, що переносить читача в світ, де реальність переплітається з фантазією. Автори майстерно досліджують теми втрати, ідентичності та сила людських стосунків, що залишає після прочитання відчуття емоційної насиченості. Це книга, яка змушує замислитися над важливими питаннями життя і взаємодії з оточенням.
Правовласникам