Книги » Новинки » Три долі. Повісті, оповідання, казки
Три долі. Повісті, оповідання, казки
Fb2

Книга Три долі. Повісті, оповідання, казки Марко Вовчок скачать fb2

Назва: Електронна книга Три долі. Повісті, оповідання, казки
ISBN: 978-966-03-7980-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Три долі. Повісті, оповідання, казки fb2

Короткий зміст книги Три долі. Повісті, оповідання, казки - Марко Вовчок

Відому українську письменницю Марка Вовчка (літературний псевдонім Марії Олександрівни Вілінської, 1833–1907) справедливо називають літературною донькою Тараса Шевченка.
До видання увійшли твори, написані російською мовою (оповідання «Маруся», «Маша»), а також повісті, оповідання та казки («Чортова пригода», «Невільничка», «Отець Андрій», «Інститутка» й «Три долі»), в яких з глибокою проникливістю зображена трагічна доля жінки-кріпачки, котра в тогочасному суспільстві зазнала найбільшого приниження й безправ’я. Цей образ посідає центральне місце в багатьох оповіданнях Марка Вовчка. На сторінці ви можете завантажити книгу Три долі. Повісті, оповідання, казки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Три долі. Повісті, оповідання, казки належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Марко Вовчок повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Три долі. Повісті, оповідання, казки - Марко Вовчок
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
13 вересня 2024 04:55
"Три долі" Марка Вовчка – це вражаюче поєднання повістей, оповідань та казок, які пронизані глибокими людськими переживаннями та соціальною тематикою. Автор майстерно передає атмосферу свого часу, відтворюючи життя простих людей і їхні мрії. Книга залишає по собі сильне емоційне враження і закликає до роздумів про справедливість і людяність.
Правовласникам