Книги » Новинки » Франц Кафка. Оповідання
Франц Кафка. Оповідання
Fb2

Книга Франц Кафка. Оповідання Франц Кафка скачать fb2

Назва: Електронна книга Франц Кафка. Оповідання
ISBN: 978-966-03-7962-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Франц Кафка. Оповідання fb2

Короткий зміст книги Франц Кафка. Оповідання - Франц Кафка

Оповідання відомого австрійського письменника Франца Кафки (1883—1924), що зібрані в цьому виданні, як і його інші твори, просякнуті абсурдом і страхом перед зовнішнім світом та вищим авторитетом і здатні пробуджувати в читачеві почуття тривоги.
Герої «Вироку», «Перетворення», «Голодомайстра» та інших оповідань — це люди, яких благополучне і байдуже суспільство відторгає, бо вони — інакші, а значить «хворі», тому їм немає місця серед звичайних людей. Вони повинні піти…
На жаль, саме це в реальному житті відчував і сам Кафка. На сторінці ви можете завантажити книгу Франц Кафка. Оповідання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Франц Кафка. Оповідання належить до жанру Оповідання. Короткі історії. Електронна книга автора Франц Кафка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Франц Кафка. Оповідання - Франц Кафка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
13 вересня 2024 06:11
Оповідання Франца Кафки пронизані глибоким екзистенційним змістом і алегоріями, які змушують читача замислитися над природою людського існування. Непередбачувані повороти сюжету та незвичні персонажі створюють атмосферу абсурду і тривоги, що залишає по собі відчуття безвиході. Ця література закликає дослідити темні куточки людської душі і постійно ставити під сумнів соціальні норми.
Правовласникам