Книги » Новинки » Григорий Сковорода. Поетичні твори
Григорий Сковорода. Поетичні твори
Fb2

Книга Григорий Сковорода. Поетичні твори Григорій Сковорода скачать fb2

Назва: Електронна книга Григорий Сковорода. Поетичні твори
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Григорий Сковорода. Поетичні твори fb2

Короткий зміст книги Григорий Сковорода. Поетичні твори - Григорій Сковорода

Григорій Сковорода — видатний український філософ, просвітитель, письменник-гуманіст XVIII століття. Автор філософських і педагогічних трактатів, поетичних творів, перекладів, проповідей, притч, байок, він був високоосвіченою людиною свого часу, його геній зростав на народному грунті.
Ще за життя Сковороду називали «українським Сократом», «українським Горацiєм», бо вiн значно розвинув на Українi фiлософiю, лiтературу, педагогiку.
У своїх творах Сковорода оспiвав природу України, її працьовитих людей, прагнення до щастя й волi, висмiяв панiв за їх паразитизм, за знущання з народу. А ще вiн проголосив людину та її волю найвищою цiннiстю. На сторінці ви можете завантажити книгу Григорий Сковорода. Поетичні твори в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Григорий Сковорода. Поетичні твори належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Григорій Сковорода повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Григорий Сковорода. Поетичні твори - Григорій Сковорода
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
13 вересня 2024 11:22
Книга "Григорій Сковорода. Поетичні твори" відкриває читачеві глибину філософських роздумів та емоційної сили українського мислителя. Ліричні твори вражають тонкістю образів і мудрістю, що залишає по собі відчуття натхнення. Сковорода вміло поєднує простоту висловлювань з глибокими духовними істинами, що робить його поезію вічною та актуальною.
Правовласникам