Книги » Новинки » Чумак
Чумак
Fb2

Книга Чумак Степан Руданський скачать fb2

Назва: Електронна книга Чумак
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Чумак fb2

Короткий зміст книги Чумак - Степан Руданський

Твори Степана Руданського вражають різноманітністю тем і жанрів. В історії української літератури поет відомий як автор гуморесок (приказок, як називав їх сам співомовець), пісень (ліричних віршів, частина яких стала народною), балад, казкових байок, історичних поем та перекладів російських, західнослов’янських і античних поезій. Говорячи про значення поезій Руданського, Іван Франко підкреслював, що він відноситься до найбільш талановитих українських поетів, що з’явилися на літературній ниві по смерті Шевченка.
Дивоспів «Чумак» — віршована п'єса, побудована на фольклорних мотивах. Цей твір — зразок справжньої віртуозності українського віршування, приклад найскладніших пісенних розмірів з різноманітною строфічною будовою. На сторінці ви можете завантажити книгу Чумак в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чумак належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Степан Руданський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чумак - Степан Руданський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Вадим
Вадим
13 вересня 2024 12:11
Книга "Чумак" Степана Руданського вражає глибоким проникненням у психологію простих людей і їхній зв’язок із природою. Літературний стиль автора поєднує поетичність і реалістичність, створюючи яскраву картину українського життя. Ця робота залишає після себе теплі емоції і спонукає до роздумів про цінності та традиції рідного краю.
Правовласникам