Книги » Новинки » Темна синя вода. Ручай
Темна синя вода. Ручай
Fb2

Книга Темна синя вода. Ручай Радій Радутний скачать fb2

Назва: Електронна книга Темна синя вода. Ручай
ISBN: 978-966-03-7939-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Темна синя вода. Ручай fb2

Короткий зміст книги Темна синя вода. Ручай - Радій Радутний

В історико-фантастичному циклі «Темна синя вода» планується не менше трьох книг. Перший роман — «Темна синя вода. Джерело» — вийшов у видавництві «Фоліо» в 2016 році й одразу зажив широкої популярності серед читачів.
«Темна синя вода. Ручай» — це другий роман із серії подорожей в минуле України, де всі подробиці тогочасного життя виписані автором зі знанням тих реалій, чого б вони не стосувалися — по­буту, масштабних вікопомних подій у нашій історії чи відомих постатей.
Химерна доля зібрала кількох героїв у Києві ХVIII століття, де ще зовсім немає таких знайомих нам орієнтирів, де все — інакше. Троє чоловіків й одна молода жінка. Кожен несе в собі якусь моторошну таємницю. Один — наш сучасник, що побував у бувальцях, знає війну не з переказів. Інші, схоже, із майбутнього, десь так через пару століть. Вони вимушені гуртуватися, бо на кожному кроці на них чекає смертельна небезпека, вона — скрізь... На сторінці ви можете завантажити книгу Темна синя вода. Ручай в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Темна синя вода. Ручай належить до жанру Подорожі в часі. Електронна книга автора Радій Радутний повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Темна синя вода. Ручай - Радій Радутний
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Катерина
Катерина
13 вересня 2024 19:44
"Темна синя вода" Радія Радутного — це захоплююча подорож у світ глибинних переживань і складних міжлюдських відносин. Автор майстерно поєднує поетичність мови з драматургією подій, що робить історію неймовірно емоційною та вражаючою. Книга залишає після себе глибокі роздуми про життя, втрати та пошуки себе.
Правовласникам