Книги » Новинки » Жила-була я
Жила-була я
Fb2

Книга Жила-була я Слава Свiтова скачать fb2

Назва: Електронна книга Жила-була я
ISBN: 978-966-2665-91-8
Мова: Українська
Видавництво: Брайт Букс
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Жила-була я fb2

Короткий зміст книги Жила-була я - Слава Свiтова

Що робити, коли раптом стає до оскомини тісно у топографічних межах маленького міста? А тут ще колега по роботі бере на кпини твою жагу до авантюр радить присвятити молодість написанню наукових талмудів. До того ж батьки... несподівано переїжджають до столиці та лишають на тебе рудого кота, кіпи студентських зошитів і розбиті на друзки мрії про барвисте життя, сповнене пригод позитиву.

«Що ж його робити?» – запитує себе Слава Світова... та безжально спалює мости. Збирає докупи туфлі на високих підборах, стоси книг, великі мрії та сміливо рушає вперед – на пошуки пригод і сюжетів для майбутньої книжки! На сторінці ви можете завантажити книгу Жила-була я в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Жила-була я належить до жанру Сучасна жінка. Електронна книга автора Слава Свiтова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Жила-була я - Слава Свiтова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
13 вересня 2024 23:00
"Жила-була я" Слави Світової — це захоплююча та зворушлива історія, яка майстерно поєднує реалії життя з елементами фантазії. Авторка вміло передає емоції та переживання героїні, що робить читання надзвичайно атмосферним і близьким. Рекомендую всім, хто любить глибокі і незабутні оповідання про пошуки себе.
Правовласникам