Книги » Новинки » Вибір без вибору, або Історія про те, у чому я ніколи не сумнівалася
Вибір без вибору, або Історія про те, у чому я ніколи не сумнівалася
Fb2

Книга Вибір без вибору, або Історія про те, у чому я ніколи не сумнівалася Ірина Тетера скачать fb2

Назва: Електронна книга Вибір без вибору, або Історія про те, у чому я ніколи не сумнівалася
ISBN: 978-617-7418-20-6
Мова: Українська
Видавництво: Брайт Букс
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Вибір без вибору, або Історія про те, у чому я ніколи не сумнівалася fb2

Короткий зміст книги Вибір без вибору, або Історія про те, у чому я ніколи не сумнівалася - Ірина Тетера

Цей роман – про справжню дружбу, непохитну віру, всемогутню любов, незрозуміле диво і, звичайно ж, про вибір, якого – ось парадокс! – по суті, ніколи й не було.
В основі роману лежить реальна життєва історія нашої співвітчизниці – львів’янки Мар’яни Калабай, яка дізналася про свою третю вагітність водночас зі страшним діагнозом – «гостра мієлоїдна лейкемія». Ось тільки Мар’яна не злякалася тих випробувань, які підготувала їй доля, і зуміла розгледіти нове життя там, де цілий консиліум лікарів одноголосно бачив лише смерть. Та й чи може справжня мати вибирати між власним благополуччям і життям своєї дитини? Аборт – це вбивство. Але, на щастя, ця історія передусім про життя. Про дружбу, про віру, про любов і ще трохи про справжнє диво. Адже дива обов’язково трапляються з тими, хто в них по-справжньому вірить! На сторінці ви можете завантажити книгу Вибір без вибору, або Історія про те, у чому я ніколи не сумнівалася в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вибір без вибору, або Історія про те, у чому я ніколи не сумнівалася належить до жанру Мати і Дитина. Електронна книга автора Ірина Тетера повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вибір без вибору, або Історія про те, у чому я ніколи не сумнівалася - Ірина Тетера
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
14 вересня 2024 01:33
Книга Ірини Тетери "Вибір без вибору, або Історія про те, у чому я ніколи не сумнівалася" вражає глибоким аналізом людських переживань і складних рішень, які ми приймаємо в житті. Авторка майстерно поєднує особисті спостереження з універсальними істинами, що робить текст надзвичайно відгукливим і близьким. Це зворушлива і прониклива історія, що змушує переосмислити власні вибори та їх значення.
Правовласникам