Книги » Новинки » Пісні про волю
Пісні про волю
Fb2

Книга Пісні про волю Леся Українка скачать fb2

Назва: Електронна книга Пісні про волю
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Пісні про волю fb2

Короткий зміст книги Пісні про волю - Леся Українка

Леся Українка (Лариса Петрівна Косач) — українська письменниця, перекладач, культурний діяч. Писала у жанрі поезії, лірики, епосу, драми, прозі, публіцистики. Також працювала на ниві фольклористики (220 народних мелодій записано з її голосу).
Цикл віршів «Пісні про волю» — зразок громадянскої лірики, у якому автор глибоко утверджує свої національні і політичні переконання. Національною ідеєю також пройняті такі твори письменниці, як «Дим», «Невільничі пісні», «Давня казка», драматичні поеми «На полі крові» й «Адвокат Мартіян». На сторінці ви можете завантажити книгу Пісні про волю в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пісні про волю належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Леся Українка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пісні про волю - Леся Українка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
14 вересня 2024 14:33
«Пісні про волю» Лесі Українки – це глибоке і зворушливе втілення прагнення до свободи та справедливості. Поетеса майстерно передає емоції і думки, що відображають боротьбу українського народу за свої права. Ця збірка поезій надихає на роздуми про цінність волі і силу людського духу.
Правовласникам