Книги » Новинки » Лахтак
Лахтак
Fb2

Книга Лахтак Микола Трублаїні скачать fb2

Назва: Електронна книга Лахтак
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Лахтак fb2

Короткий зміст книги Лахтак - Микола Трублаїні

У книжці вміщені захопливі пригодницькі оповідання Миколи Трублаїні «Лоцман», «Капітан Брон», «Сорочка капітана Хозе Індалего», «Життя за Батьківщину».
Микола Трублаїні, добре відомий як автор чудових пригодницьких творів «Шхуна «Колумб», «Лахтак», «Мандрівники», «Глибинний шлях» та ін., змальовує в цих оповіданнях мужність людей, які відстоюють рідну країну, відтворює сторінки героїчної боротьби іспанського народу проти фашизму, показує хоробрість і самовідданість молодих героїв. На сторінці ви можете завантажити книгу Лахтак в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Лахтак належить до жанру Підліткова проза. Електронна книга автора Микола Трублаїні повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Лахтак - Микола Трублаїні
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
14 вересня 2024 15:55
"Лахтак" Миколи Трублаїні — це захоплююча пригода, яка перенесе читача у світ диких пейзажів та незвичайних істот. Автор майстерно поєднує елементи фантастики з глибокими темами дружби та мужності, що робить історію не лише цікавою, а й повчальною. Книга залишає після себе відчуття натхнення та бажання досліджувати незвідані території.
Правовласникам