Книги » Новинки » Марко Вовчок. Твори
Марко Вовчок. Твори
Fb2

Книга Марко Вовчок. Твори Марко Вовчок скачать fb2

Назва: Електронна книга Марко Вовчок. Твори
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Марко Вовчок. Твори fb2

Короткий зміст книги Марко Вовчок. Твори - Марко Вовчок

Книга увібрала в себе кращі твори Марко Вовчок — талановитої української письменниці, перекладачки романів Жуля Верна та казок Андерсена.
Повість «Iнститутка» та оповідання «Ледащиця», «Горпина», «Маша», «Сестра», «Два сини», з якими познайомиться читач, — це високохудожні твори, сповнені сумних роздумов і доль. Вони жваво малюють внутрішній світ та переживання людей завдяки вмінню Марко Вовчок поєднати тонкий психологізм і драматизм з ліричністю.
Досконале знання авторкою української етнографії позначилося на достовірному відображенні сільського побуту 19 сторіччя. На сторінці ви можете завантажити книгу Марко Вовчок. Твори в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Марко Вовчок. Твори належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Марко Вовчок повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Марко Вовчок. Твори - Марко Вовчок
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
14 вересня 2024 22:33
Книга Марка Вовчка вражає своєю глибиною та емоційністю. Його твори пронизані народною мудрістю і зображають життя простих людей, що робить їх надзвичайно актуальними і сьогодні. Читання цієї книги залишає в душі відчуття співпереживання та захоплення українською культурою.
Правовласникам