Книги » Новинки » Карлик Ніс
Карлик Ніс
Fb2

Книга Карлик Ніс Вiльгельм Гауф скачать fb2

Назва: Електронна книга Карлик Ніс
ISBN: 978-966-2909-76-0
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Рік видання: 2012
Формат: Електронна

Скачать Карлик Ніс fb2

Короткий зміст книги Карлик Ніс - Вiльгельм Гауф

Казки Гауфа цікаві не лише дітям, а й дорослим. Адже його казкові персонажі часом такі схожі на нас самих, наших друзів і недоброзичливців, тут споконвічна боротьба добра і зла – перш за все у площині людських стосунків. Тому вони житимутьі далі - століття за століттями. Бо змінюються часи, а казки залишаються у вічності.
Лідер літа Всеукраїнського рейтинґу «Книжка року - 2012». На сторінці ви можете завантажити книгу Карлик Ніс в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Карлик Ніс належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Вiльгельм Гауф повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Карлик Ніс - Вiльгельм Гауф
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
15 вересня 2024 01:11
"Карлик Ніс" Вільгельма Гауфа - це захоплююча казка, яка поєднує в собі елементи фантазії та моралі. Автор майстерно створює яскраві образи та непередбачувані повороти сюжету, що робить читання справжнім задоволенням. Ця книга залишає після себе відчуття дивовижного світу, де добро завжди перемагає зло.
Правовласникам