Книги » Новинки » Іван Сірко. Славетний кошовий
Іван Сірко. Славетний кошовий
Fb2

Книга Іван Сірко. Славетний кошовий Марія Морозенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Іван Сірко. Славетний кошовий
ISBN: 978-966-2909-87-6
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать Іван Сірко. Славетний кошовий fb2

Короткий зміст книги Іван Сірко. Славетний кошовий - Марія Морозенко

Складні випробування випало пройти характернику Іванові Сірку впродовж земного віку. У всіх героїчних битвах він виходив переможцем. Взявши у руки булаву отамана, вірою і правдою служив рідній землі. Рівного йому не було з-поміж козацтва.
Ця книжка є продовженням історії змужніння та духовного зростання Великого Характерника ­Івана Сірка, якому судилося долею дорости чину славетного козацького отамана та здобути на віки вічні усенародну шану і любов. На сторінці ви можете завантажити книгу Іван Сірко. Славетний кошовий в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Іван Сірко. Славетний кошовий належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Марія Морозенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Іван Сірко. Славетний кошовий - Марія Морозенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
15 вересня 2024 04:44
Книга Марії Морозенко "Іван Сірко. Славетний кошовий" вражає глибоким дослідженням історії та особистості одного з найвидатніших керівників козацтва. Авторка майстерно поєднує факти з художніми елементами, створюючи живий образ Івана Сірка, що надихає на гордість за українську спадщину. Ця праця стане корисною не лише для істориків, а й для всіх, хто прагне пізнати свою культуру.
Правовласникам