Книги » Новинки » Гудбай, імперіє!
Гудбай, імперіє!
Fb2

Книга Гудбай, імперіє! Володимир Федорін скачать fb2

Назва: Електронна книга Гудбай, імперіє!
ISBN: 978-617-679-128-7
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Гудбай, імперіє! fb2

Короткий зміст книги Гудбай, імперіє! - Володимир Федорін

Книга розмов Володимира Федоріна з Кахою Бендукідзе – спроба систематизації поглядів видатного грузинського реформатора, який тісно співпрацював з Україною протягом останніх місяців свого життя. Він намагався передати свій досвід проведення реформ у Грузії, переконати українців не втратити свій чи не останній шанс на шляху до цивілізованого світу. Мало хто міг зрівнятися з К. Бендукідзе в умінні доносити свою думку до спів розмовника так чітко і зрозуміло, ілюструючи її прикладами зі щоденного життя. Вдумливий читач знайде в цій книзі як тверезий погляд на нинішню кремлівську владу, так і ідейне підґрунтя для побудови сучасного суспільства, особливо необхідне Україні сьогодні.
Фото на обкладинці - Владислав Мусієнко. На сторінці ви можете завантажити книгу Гудбай, імперіє! в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гудбай, імперіє! належить до жанру Політологія. Політичні мемуари. Електронна книга автора Володимир Федорін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гудбай, імперіє! - Володимир Федорін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
15 вересня 2024 06:00
"Гудбай, імперіє!" Володимира Федоріна — це глибоке і проникливе дослідження історичних перетворень, які вплинули на сучасну Україну. Автор майстерно поєднує особисті свідчення з широким аналізом соціально-політичних процесів, що робить книгу не лише пізнавальною, але й емоційно насиченою. Рекомендую всім, хто цікавиться історією та культурою пострадянського простору.
Правовласникам