Книги » Новинки » На другому березі
На другому березі
Fb2

Книга На другому березі Богдан-Ігор Антонич скачать fb2

Назва: Електронна книга На другому березі
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать На другому березі fb2

Короткий зміст книги На другому березі - Богдан-Ігор Антонич

До книжки увійшли фрагменти із незакінченої повісті «На другому березі», а також значна частина поетичного доробку відомого українського поета, прозаїка, літературознавця Богдана–Ігоря Антонича (1909 — 1937).
Перша збірка поезій Б.-І. Антонича «Привітання життя» вийшла 1931 р., коли авторові було 22 роки. Згодом з’явилися ще дві: «Три перстені» (1934 р.) та «Книга Лева» (1936 р.). Уже після смерті поета побачили світ «Зелена Євангелія» (1938 р.) та незакінчена збірка «Ротації» (1938 р.). На сторінці ви можете завантажити книгу На другому березі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання На другому березі належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Богдан-Ігор Антонич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу На другому березі - Богдан-Ігор Антонич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
15 вересня 2024 13:55
«На другому березі» Богдана-Ігоря Антонича вражає своєю поетичною глибиною та емоційною силою. Автор майстерно сплітає філософські роздуми з образами природи, що створює неповторну атмосферу. Ця книга залишає після себе відчуття світла й надії, спонукаючи до роздумів про сенс життя.
Правовласникам