Книги » Новинки » Перетворення
Перетворення
Fb2

Книга Перетворення Франц Кафка скачать fb2

Назва: Електронна книга Перетворення
ISBN: 978-966-03-7861-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Die Verwandlung
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Перетворення fb2

Короткий зміст книги Перетворення - Франц Кафка

До книги відомого австрійського письменника Франца Каф­ки (1883—1924) увійшли оповід­ання «Вирок», «Перетворення» й «Голодомайстер».
Творчість Ф. Кафки можна вважати автобіографічною. По­­дії особистого життя письменника, його стосунки з на­ре­ченою знайшли своє літературне втілення в романі «Процес», де заручини автора перетворюються на арешт героя, а «суд» над ним, тобто розрив заручин, обертається стратою…
Світ творів Кафки дивовижний тим, що в ньому всі — не­віль­ники. Ані герої, ані читачі не мають змоги виплутатися з не­відступного абсурду життя. На сторінці ви можете завантажити книгу Перетворення в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Перетворення належить до жанру Книги оповідання та короткі історії. Електронна книга автора Франц Кафка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Перетворення - Франц Кафка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
15 вересня 2024 17:11
"Перетворення" Франца Кафки — це глибокий і тривожний роман, який досліджує теми відчуження та ідентичності через алегоричну метафору трансформації головного героя. Стиль автора вражає своєю брутальною простотою та емоційною напругою, що змушує читача замислитися над сутністю людського існування. Ця книга залишає сильний слід у свідомості та викликає багато запитань про місце людини в сучасному світі.
Правовласникам