Книги » Новинки » Ти знаєш, що ти — людина?
Ти знаєш, що ти — людина?
Fb2

Книга Ти знаєш, що ти — людина? Василь Симоненко скачать fb2

Назва: Електронна книга Ти знаєш, що ти — людина?
ISBN: 978-966-03-7138-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Ти знаєш, що ти — людина? fb2

Короткий зміст книги Ти знаєш, що ти — людина? - Василь Симоненко

Василь Симоненко (1935—1963) — український поет-шістдесятник і журналіст — пішов із життя у неповних 28 років. Лише одна книжка була видана за життя поета. Але вже тоді набули великої популярності самовидавні поезії Симоненка, що поклали початок українському рухові опору 1960—1970-х pоків. Провідною темою його творчості є любов до Украïни, ïï безталанного народу (i в цьому пряме продовження шевченкiвських традицiй). Тільки в незалежній Україні вiршi поета були надруковані у повному обсязі та без цензурних втручань. У 1995 році Василю Симоненку посмертно присуджено Державну премію України імені Т. Шевченка.
До цієї книжки включено поезії, які були надруковані у збірках, що вийшли за життя («Тиша і грім») та після смерті поета: вірші, поеми, сонети, балади, казки, байки, а також окремі новели. Усі вони пережили випробування часом і є актуальними й сьогодні. На сторінці ви можете завантажити книгу Ти знаєш, що ти — людина? в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ти знаєш, що ти — людина? належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Василь Симоненко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ти знаєш, що ти — людина? - Василь Симоненко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
15 вересня 2024 17:33
Книга Василя Симоненка "Ти знаєш, що ти — людина?" є глибоким філософським роздумом про людську сутність, моральність і сенс життя. Поетичний стиль автора надає тексту емоційності та проникливості, спонукаючи читача замислитися над власними цінностями і місцем у світі. Це справжній заклик до гуманності та усвідомленості, який залишає слід у серці.
Правовласникам