Книги » Новинки » Вітіко
Вітіко
Fb2

Книга Вітіко Адальберт Штіфтер скачать fb2

Назва: Електронна книга Вітіко
ISBN: 978-966-03-7701-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Witiko
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Вітіко fb2

Короткий зміст книги Вітіко - Адальберт Штіфтер

В історичному романі видатного австрійського письменника Адальберта Штіфтера (1805-1868) яскраво описані події ХІІ століття, ми стаємо свідками становлення Чеської держави, бачимо її стосунки з сусідніми Баварією, Австрією, Польщею та Угорщиною, участь у поході на Мілан. Але цей твір - водночас ще й запізнілий куртуазний роман, оспівування лицарських чеснот і чистого кохання. Образ головного героя Вітіко подано в розвитку - від юнака, який шукає своєї долі, він доростає до мудрого державника, що дбає про людей і країну.
Книжка буде цікава всім, хто любить історію, цінує щирість почуттів і полюбляє чудові описи природи. На сторінці ви можете завантажити книгу Вітіко в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вітіко належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Адальберт Штіфтер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вітіко - Адальберт Штіфтер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
15 вересня 2024 18:55
"Адальберт Штіфтер" Вітіко — це вражаюча літературна подорож, що розкриває глибину та багатогранність творчості одного з найзначніших австрійських письменників. Автор майстерно поєднує біографічні факти з аналізом художніх ідей, роблячи текст не лише інформативним, а й надзвичайно захопливим для читача. Рекомендується всім, хто хоче краще зрозуміти культуру та літературу епохи.
Правовласникам