Книги » Новинки » Борис Грінченко. Вибрані вірші
Борис Грінченко. Вибрані вірші
Fb2

Книга Борис Грінченко. Вибрані вірші Борис Грінченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Борис Грінченко. Вибрані вірші
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo.ua
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Борис Грінченко. Вибрані вірші fb2

Короткий зміст книги Борис Грінченко. Вибрані вірші - Борис Грінченко

Борис Грінченко уклав словник української мови — ним досі користуються всі, хто читає і пише українською мовою. Борис Грінченко працював у «Просвіті» — її філіали досі існують у всьому світі від України до Канади. Борис Грінченко колись упорядкував книжечку «Рідне слово» — її нащадка «Читанку» діти досі читають у початковій школі. А ще Борис Грінченко — талановитий письменник. Він писав поезії та прозу. Стиль Бориса Грінченка цілковито сучасний, він вписується в контекст європейської літератури 19 століття. Борис Грінченко досліджує життя людини на різних соціальних щаблях у всіх можливих проявах. Так само робили Еміль Золя, Оноре де Бальзак, Гюстав Флобер, Гі де Мопассан.
До збірки увійшли такі вірші:

  • До праці

  • Болить душа твоя?

  • Всемогутній єси, боже

  • Зорі

  • Надія

На сторінці ви можете завантажити книгу Борис Грінченко. Вибрані вірші в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Борис Грінченко. Вибрані вірші належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Борис Грінченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Борис Грінченко. Вибрані вірші - Борис Грінченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
16 вересня 2024 05:22
Книга "Вибрані вірші" Бориса Грінченка вражає глибиною почуттів і майстерністю слова. Поетичні твори пронизані любов'ю до рідної землі та її людей, а також прагненням до справедливості. Це справжній скарб української літератури, який залишає слід у серці кожного читача.
Правовласникам