Книги » Новинки » Ворог, або Гнів Божий
Ворог, або Гнів Божий
Fb2

Книга Ворог, або Гнів Божий Сергій Постоловський скачать fb2

Назва: Електронна книга Ворог, або Гнів Божий
ISBN: 978-966-03-7610-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Ворог, або Гнів Божий fb2

Короткий зміст книги Ворог, або Гнів Божий - Сергій Постоловський

«Ворог, або Гнів Божий» — це історія «українського Моссаду», ліквідаційної групи, сформованої виключно з однією метою — помститися агресору та загарбнику за його злочини проти українського народу.
Вони вірять у те, що кожен за свої гріхи має бути покараний. Кожен у цьому світі повинен відповідати, тому що безкарність породжує вседозволеність. Не сподіваючись на владу, на західних партнерів, на сусідів і друзів, вони беруть справу до своїх рук.
Складаються списки, знаходяться кошти, йде перевірка та вербування людей, формуються агентурні мережі, розробляються операції та стратегії. Але зосереджуються вони на головному — на ворогу, що засів за кремлівськими стінами, та навіть не розуміють, що й самі виявилися розмінною картою у великій геополітичній битві. На сторінці ви можете завантажити книгу Ворог, або Гнів Божий в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ворог, або Гнів Божий належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Сергій Постоловський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ворог, або Гнів Божий - Сергій Постоловський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
16 вересня 2024 09:22
Книга "Ворог, або Гнів Божий" Сергія Постоловського вражає глибоким психологізмом та майстерною побудовою сюжету. Автор майстерно досліджує теми конфлікту та морального вибору, змушуючи читача переосмислити власні цінності. Це потужний твір, який залишає по собі довгий післясмак і спонукає до роздумів.
Правовласникам