Книги » Новинки » Нюренберзьке яйце
Нюренберзьке яйце
Fb2

Книга Нюренберзьке яйце Михайло Коцюбинський скачать fb2

Назва: Електронна книга Нюренберзьке яйце
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo.ua
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Нюренберзьке яйце fb2

Короткий зміст книги Нюренберзьке яйце - Михайло Коцюбинський

Михайло Коцюбинський є визнаним майстром імпресіонізму в українській літературі. Це його оповідання є прикладом саме цього стилю.
Мідник Гельє якось вигадав зробити невеличкий годинник. Такий, щоби легко було його з собою носити. Потаємна ідея та дивакувата поведінка призвели до насмішок оточення.
Треба вперто іти і досягати свого. От тільки як це вдалося Гельє? На сторінці ви можете завантажити книгу Нюренберзьке яйце в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Нюренберзьке яйце належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Михайло Коцюбинський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Нюренберзьке яйце - Михайло Коцюбинський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
16 вересня 2024 12:33
"Нюренберзьке яйце" Михайла Коцюбинського – це захоплююча історія, що сплітає реальність з елементами загадки та мистецтва. Автор вмілого змальовує персонажів і їхні переживання, що робить оповідь надзвичайно живою та емоційною. Чудове поєднання філософських роздумів і художнього мистецтва залишає глибокий слід у читачеві.
Правовласникам