Книги » Новинки » Сміх
Сміх
Fb2

Книга Сміх Михайло Коцюбинський скачать fb2

Назва: Електронна книга Сміх
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo.ua
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Сміх fb2

Короткий зміст книги Сміх - Михайло Коцюбинський

«Сміх» Михайла Коцюбинського – психологічна новела, присвячена традиційній для творчості автора темі прав простого народу. Найвідомішими творами автора є «Тіні забутих предків», «Intermezzo», «Дорогою ціною», «Цвіт яблуні», «Ялинка», «Хо», В путах шайтана», «На камені», «Під мінаретами» тощо.
Михайло Коцюбинський – український письменник-імпресіоніст, майстер психологічної прози. На сторінці ви можете завантажити книгу Сміх в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сміх належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Михайло Коцюбинський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сміх - Михайло Коцюбинський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
16 вересня 2024 13:44
"Сміх" Михайла Коцюбинського — це глибока і прониклива розповідь, що досліджує сутність людських емоцій та природу сміху. Автор майстерно поєднує ліричність і соціальну критичність, змушуючи читача замислитися над важливістю щастя і радості в житті. Ця книга залишає після себе відчуття надії і спонукає до роздумів про справжні цінності.
Правовласникам