Книги » Новинки » За мить щастя
За мить щастя
Fb2

Книга За мить щастя Олесь Гончар скачать fb2

Назва: Електронна книга За мить щастя
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать За мить щастя fb2

Короткий зміст книги За мить щастя - Олесь Гончар

«За мить щастя» Олеся Гончара — це психологічна новела. Дія відбувається у перші повоєнні роки, головний герой твору — молодий артилерист Діденко — закохується у незнайомку, але їхня любов обертається трагедією. Світ умовностей проти свободи вічного почуття — саме таким є центральний конфлікт новели «За мить щастя» Олеся Гончара, яка є обов'язковою частиною шкільної програми.
Найвідомішими творами автора є романи «Собор», «Тронка», «Прапороносці», новела «Модри камень». На сторінці ви можете завантажити книгу За мить щастя в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання За мить щастя належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Олесь Гончар повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу За мить щастя - Олесь Гончар
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юрій
Юрій
17 вересня 2024 12:33
"За мить щастя" Олеся Гончара вражає глибиною переживань і філософським осмисленням простих радощів життя. Автор майстерно передає людські емоції, змушуючи читача замислитися над справжніми цінностями. Ця книга залишає по собі відчуття тепла і надії, нагадуючи, що щастя часто ховається у дрібницях.
Правовласникам