Книги » Новинки » Гофманова ніч
Гофманова ніч
Fb2

Книга Гофманова ніч Микола Бажан скачать fb2

Назва: Електронна книга Гофманова ніч
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Гофманова ніч fb2

Короткий зміст книги Гофманова ніч - Микола Бажан

«Гофманова ніч» Миколи Бажана — поезія, головним героєм якої є Гофман — романтичний бунтар, який протистоїть ницості богемного життя.
Світову славу письменнику принесли твори «Будівлі», «Гофманова ніч» «Нічні концерти», «Гетто в Умані», «Розмова сердець», «Дорога», «Політ крізь бурю», «Безсмертя», «Данило Галицький», «Нічні роздуми старого майстра» тощо.
Микола Бажан — український поет, культуролог, енциклопедист, творив здебільшого у експресіоністично — бароково — романтичному стилі. На сторінці ви можете завантажити книгу Гофманова ніч в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гофманова ніч належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Микола Бажан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гофманова ніч - Микола Бажан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
17 вересня 2024 17:22
«Гофманова ніч» Миколи Бажана вражає глибоким проникненням у світ фантазії та реальності, де поетичність переплітається з філософськими роздумами. Автор майстерно створює атмосферу містичності, що змушує читача задуматися про межі між сном та дійсністю. Ця книга - справжній витвір мистецтва, що залишає багатозначні враження і спонукає до роздумів.
Правовласникам