Книги » Новинки » У черзі за святою водою
У черзі за святою водою
Fb2

Книга У черзі за святою водою Євгенія Кононенко скачать fb2

Назва: Електронна книга У черзі за святою водою
Мова: Українська
Видавництво: Піар-Прайм Компані
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать У черзі за святою водою fb2

Короткий зміст книги У черзі за святою водою - Євгенія Кононенко

«У черзі за святою водою» — це книга смислів, спостережень і цікавих розмов, які дають можливість по-іншому подивитись на, здавалось би пересічні явища, зазирнути за лаштунки того, з чим стикаємося ледь не щодня, або побачити зріз чогось маловідомого: від McDonalds’a, Катерини ІІ, Гоголя, Вінсента ван Гога та Депардьє до гендерних питань і математики, еротики та кухні в українському побуті, оргазму і кохання, нащадка Чингізхана, поетично-джазового перформансу та «своєї» України.
Одна новела і 25 есеїв згруповані у чотири смислові розділи: «Тендер на бренди», «Моя Україна», «Ерос у вишиванці» та «Подорожній посту не держить». А щоби читачу легше було налаштуватися на відповідну «хвилю» — і книга, і кожен її розділ починаються і закінчуються поезіями Авторки чи її перекладами з інших поетів. На сторінці ви можете завантажити книгу У черзі за святою водою в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання У черзі за святою водою належить до жанру Книги оповідання та короткі історії. Електронна книга автора Євгенія Кононенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу У черзі за святою водою - Євгенія Кононенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
17 вересня 2024 20:11
"У черзі за святою водою" Євгенії Кононенко — це захоплююча історія, яка майстерно поєднує елементи реальності та фольклору. Авторка чутливо передає глибокі переживання героїв, змушуючи читача замислитись над сенсом життя та віри. Книга залишає по собі світлі емоції та бажання ще раз зануритись у її атмосферу.
Правовласникам