Книги » Новинки » Егоїст
Егоїст
Fb2

Книга Егоїст Марина Гримич скачать fb2

Назва: Електронна книга Егоїст
ISBN: 966-663-102-4
Мова: Українська
Видавництво: Дуліби
Рік видання: 2006
Формат: Електронна

Скачать Егоїст fb2

Короткий зміст книги Егоїст - Марина Гримич

Видавництво «Дуліби» представляє нову серію художньої літератури «Déjà vu» (Дежа-вю). Вона розрахована на досвідченого і вимогливого до якості літературного твору читача, якого передусім приваблюють не авторські рефлексії та психологічні комплексна ви шуканий текст із глибоким історичним контекстом і високою пізнавальною вартістю.

Пропоную читачам перевидання мого роману «Егоїст», якому пощастило отримати першу премію на Всеукраїнському літературному конкурсі «Коронація слова» (2002 р.). Вийшовши в 2003 р. у видавництві «Кальварія», він — практично без піару — блискавично розкупився і ввійшов до довгого списку номінації «Красне письменство» Всеукраїнської рейтингової акції «Книжка року» (2003 р.). Я питала себе: в чому секрет його успіху? Напевне, в тому, що в ньому йде мова про ті речі, про які неможливо довідатися з преси або телебачення, зокрема, про «виворотку» сучасного політикуму, про кулуарне життя Верховної ради, про те, чи є насправді елітою сучасні українські політики, які так себе називають, і відповідь на питання, хто ж насправді є українською елітою. На сторінці ви можете завантажити книгу Егоїст в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Егоїст належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Марина Гримич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Егоїст - Марина Гримич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
17 вересня 2024 21:22
Книга "Егоїст" Марини Гримич вражає глибоким аналізом людської природи та складними взаєминами між персонажами. Авторка майстерно передає емоції, змушуючи читача задуматися про власні егоїстичні бажання і їх вплив на оточуючих. Це твір, який залишає по собі довгий післясмак і спонукає до роздумів.
Правовласникам