Книги » Новинки » Біологія. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів
Біологія. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів
Fb2

Книга Біологія. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів К. Кот скачать fb2

Автор: К. Кот
Назва: Електронна книга Біологія. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів
ISBN: 978-617-09-2561-9
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Біологія. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів fb2

Короткий зміст книги Біологія. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів - К. Кот

Зошит для контролю навчальних досягнень учнів призначений для перевірки знань учнів з біології. Він укладений відповідно до чинної програми Міністерства освіти і науки України. Зошит містить завдання для самостійних та контрольних робіт різних рівнів складності.
Підготуватися до тестових контрольних робіт можна в онлайн режимі на сайті interactive.ranok.com.ua, де розміщені тренувальні завдання.
Видання призначене для учнів 7 класів загальноосвітніх шкіл. На сторінці ви можете завантажити книгу Біологія. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Біологія. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора К. Кот повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Біологія. 7 клас. Зошит для контролю навчальних досягнень учнів - К. Кот
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
17 вересня 2024 22:55
Зошит для контролю навчальних досягнень учнів з біології для 7 класу, підготовлений К. Котом, є чудовим інструментом для систематизації знань та перевірки засвоєння матеріалу. Його зміст зрозумілий, а завдання різноманітні, що сприяє глибшому розумінню біологічних концепцій. Рекомендую цей зошит як корисний додаток до навчального процесу.
Правовласникам