Книги » Новинки » Захист Вітчизни. Курс навчання дівчат. 11 клас. Робочий зошит
Захист Вітчизни. Курс навчання дівчат. 11 клас. Робочий зошит
Fb2

Книга Захист Вітчизни. Курс навчання дівчат. 11 клас. Робочий зошит Є. Цуканова скачать fb2

Назва: Електронна книга Захист Вітчизни. Курс навчання дівчат. 11 клас. Робочий зошит
ISBN: 978-617-09-2630-2
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Захист Вітчизни. Курс навчання дівчат. 11 клас. Робочий зошит fb2

Короткий зміст книги Захист Вітчизни. Курс навчання дівчат. 11 клас. Робочий зошит - Є. Цуканова

Робочий зошит охоплює всі теми, передбачені новою програмою з предмета «Захист Вітчизни. Курс навчання дівчат» для 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Кожна робота складається із завдань різних рівнів складності та проводиться наприкінці вивчення чергової теми предмета.
Зошит допоможе організувати закріплення знань учнів, надасть можливість оцінити рівень навчальних досягнень школярів, формувати в них практичні вміння й навички самостійної роботи.
Для занять у лікувально-оздоровчому закладі, передбачених програмою, додається щоденник.
Зошит призначений для учнів 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Захист Вітчизни. Курс навчання дівчат. 11 клас. Робочий зошит в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Захист Вітчизни. Курс навчання дівчат. 11 клас. Робочий зошит належить до жанру Книги школярам і абітурієнтам. Електронна книга автора Є. Цуканова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Захист Вітчизни. Курс навчання дівчат. 11 клас. Робочий зошит - Є. Цуканова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
Учора, 00:22
Робочий зошит "Захист Вітчизни. Курс навчання дівчат. 11 клас" Є. Цуканової є корисним і змістовним посібником, що допомагає дівчатам отримати практичні знання та навички в сфері безпеки та виживання. Чітка структура завдань і доступний виклад матеріалу роблять навчання захоплюючим і зрозумілим. Рекомендую для всіх, хто хоче впевнено орієнтуватися в цій важливій темі.
Правовласникам