Книги » Новинки » Фізика. 8 клас. Розробки уроків. До підручника В. Г. Бар’яхтара, С. О. Довгого
Фізика. 8 клас. Розробки уроків. До підручника В. Г. Бар’яхтара, С. О. Довгого
Fb2

Книга Фізика. 8 клас. Розробки уроків. До підручника В. Г. Бар’яхтара, С. О. Довгого Оксана Туманцова скачать fb2

Назва: Електронна книга Фізика. 8 клас. Розробки уроків. До підручника В. Г. Бар’яхтара, С. О. Довгого
ISBN: 978-617-09-2972-3
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Фізика. 8 клас. Розробки уроків. До підручника В. Г. Бар’яхтара, С. О. Довгого fb2

Короткий зміст книги Фізика. 8 клас. Розробки уроків. До підручника В. Г. Бар’яхтара, С. О. Довгого - Оксана Туманцова

Посібник укладено відповідно до нової програми з фізики для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів та підручника «Фізика» авторів В. Г. Бар’яхтара, Ф. Я. Божинової, С. О. Довгого, О. О. Кірюхіної (за редакцією В. Г. Бар’яхтара, С. О. Довгого).
Видання є складовою навчально-методичного комплекту «Фізика. 8 клас» і має на меті надання допомоги в підготовці до занять учителям, які викладають фізику за зазначеним підручником.
Видання містить календарно-тематичний план і детальні розробки уроків, у яких зазначено основні структурні елементи й дидактичну мету кожного уроку, наведено описи всіх лабораторних робіт, демонстрацій та експериментів, а також подано матеріали для проведення поточного й підсумкового контролю.
До посібника додається скретч-картка, яка надає доступ до матеріалів інтернет-підтримки,— електронного додатка. Додаток містить календарно-тематичний план, матеріали до уроків узагальнення й систематизації знань і нестандартних уроків (розробки уроків, роздавальні матеріали, презентації), цікаву інформацію.
Призначено для вчителів фізики загальноосвітніх навчальних закладів та студентів вищих навчальних педагогічних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Фізика. 8 клас. Розробки уроків. До підручника В. Г. Бар’яхтара, С. О. Довгого в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Фізика. 8 клас. Розробки уроків. До підручника В. Г. Бар’яхтара, С. О. Довгого належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Оксана Туманцова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Фізика. 8 клас. Розробки уроків. До підручника В. Г. Бар’яхтара, С. О. Довгого - Оксана Туманцова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам