Книги » Новинки » Інформатика. 5–6 класи. Експрес-контроль
Інформатика. 5–6 класи. Експрес-контроль
Fb2

Книга Інформатика. 5–6 класи. Експрес-контроль Марина Корнієнко, Ірина Іванова скачать fb2

Назва: Електронна книга Інформатика. 5–6 класи. Експрес-контроль
ISBN: 978-617-09-2099-7
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Інформатика. 5–6 класи. Експрес-контроль fb2

Короткий зміст книги Інформатика. 5–6 класи. Експрес-контроль - Марина Корнієнко, Ірина Іванова

Посібник складений відповідно до чинної навчальної програми з інформатики для учнів 5–9 класів загальноосвітніх навчальних закладів і призначений для організації поточного контролю знань у 5 і 6 класах. Видання містить 32 тестові роботи (по 16 для кожного класу) у двох варіантах. Кожна робота складається з чотирьох завдань, зміст яких дозволяє використовувати посібник під час роботи за будь-яким чинним підручником з інформатики. До посібника пропонується безкоштовний електронний додаток «Методичні рекомендації для вчителя. Відповіді».
Призначено для учнів 5 і 6 класів загальноосвітніх навчальних закладів та вчителів інформатики. На сторінці ви можете завантажити книгу Інформатика. 5–6 класи. Експрес-контроль в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Інформатика. 5–6 класи. Експрес-контроль належить до жанру Інформатика. Електронна книга автора Марина Корнієнко, Ірина Іванова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Інформатика. 5–6 класи. Експрес-контроль - Марина Корнієнко, Ірина Іванова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
18 вересня 2024 06:55
Книга "Інформатика. 5–6 класи. Експрес-контроль" авторів Марини Корнієнко та Ірини Іванової є відмінним посібником для учнів, який допомагає закріпити знання з предмету через різноманітні завдання та вправи. Яскравий дизайн та чітка структура роблять навчання цікавим і доступним. Рекомендую всім вчителям і учням!
Правовласникам